Gashaarden

Barbas Unica gashaarden 300
De modellen van de Barbas Unica-lijn zijn eenvoudig te plaatsen in zowel bestaande als nieuwe situaties. Een Unica haard past vrijwel altijd, zonder noemenswaardig hak- of breekwerk. Dit komt niet alleen door de perfecte afmetingen.maar ook doordat de rookgasafvoer van binnenuit gemonteerd kan worden. Bovendien heeft de rookgasafvoer slechts een diameter van 10 cm. Daardoor kan hij worden toegepast in bestaande schoorstenen zonder noemenswaardige verbouwingswerkzaamheden.

Bellfires Corner Bell
De Bellfires Corner Bell is een serie van drie hoekhaarden, in verschillende groottes. Bellfires heeft voor deze serie prachtige gashaarden een knap ontwerp geleverd. Beide zijden van de hoekhaard bestaan namelijk uit glas. Op de hoek gaan die naadloos in elkaar over. Maar deze design-haard is uiteraard ook een zeer effectieve warmtebron. Hij voorziet zonder problemen uw woonkamer van de gewenste warmte.

Bellfires Horizon Bell
De Bellfires 3 is de nieuwe generatie gashaarden waarbij de focus ligt op design én veiligheid. Het resultaat van vele jaren kennis, onderzoek en ervaring. Met de nieuwe horizontale toestellen is het aanbod van Bellfires letterlijk nog veel breder. Verkrijgbaar in verschillende maten.


Bellfires Free Bell
De Bellfires Free Bell is een hanghaard die gemakkelijk aan de muur te bevestigen is. Van compact formaat, dus hij past vrijwel overal. Er is dus geen enkele belemmering, met de Free Bell geniet u in alle vrijheid van een sfeervol vuur. Deze unieke hanghaard met zijn grote gebogen glazen front is een stijlvolle en opvallende blikvanger in uw woonkamer.


Dru Global gashaard (corner M)
Dit is de Global Corner M. Deze haard is uiterst geschikt op een hoek te plaatsen. Om de haard optimaal te ervaren biedt deze een tweezijdig zicht op het vuur. Deze haard zorgt voor een sfeervolle ambiance in de woning. Daarnaast is deze haard zowel op de gevel als het dak aan te sluiten. Kacheldiepte 32 cm.


Dru Circo
Wat direct opvalt aan de DRU Circo is de unieke rondgebogen ruit. Hierdoor heeft u vanuit alle hoeken een optimaal zicht op het vuur. Dit maakt de DRU Circo een warme aanvulling voor uw woonkamer. Door de ronde vormen zal deze haard ook niet misstaan in een hoek van de kamer.


Dru Trio
De DRU Trio, een vrijstaande Dru gashaard met een driezijdig vuur. Het vuurbeeld heeft zelfs een 3-D effect wat vanuit alle posities zichtbaar is. Door de combinatie van slanke vormen en een krachtige uitstraling is deze haard geschikt om het middelpunt van uw woonkamer te vormen. Door het vermogen is deze haard zowel geschikt voor kleine als grote woonkamers.

Kal Fire ecoline
De ecoline haarden van kal-fire zijn voorzien van 9 standen. Waarbij stand 1(laag) t/m 8(hoog) de normale standen zijn. Echter het is de 9e stand waar het om gaat - de ecostand. De haard wisselt bij deze stand automatisch tussen de standen 1 t/m 8, waardoor er een soort golfbeweging ontstaat in het vlammenspel.