Haarden Boekelo

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten kachels en haarden in Boekelo. U kunt bij ons terecht voor openhaarden, inbouwhaarden en vrijstaande kachels die zowel hout- als gasgestookt zijn. Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom om ons ruime assortiment te bekijken.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Haaden Boekelo

Onze haarden in Boekelo bieden u het volgende:

  • Gezellige sfeer
  • Heerlijke warmte
  • Behaaglijk gevoel

Wanneer u heeft genoten van een wandeling door het bos met uw familie en weer thuiskomt, dan wilt u natuurlijk lekker opwarmen. U zet de kachel aan en zult gelijk genieten van de heerlijke warmte die het u biedt. Het creëert direct een gezellige sfeer in uw woonkamer en het geeft u een behaaglijk gevoel. Met een warme kop thee geniet u van de mooie ambiance die ontstaat wanneer u de haard aanzet.

Ons aanbod

Het aanbod dat we u bieden bestaat uit diverse kachels en haarden: openhaarden, inbouwhaarden en kachels.

Openhaarden en inbouwhaarden

Een openhaard heeft een klassieke uitstraling, maar past ook zeker in een moderne woning. Het is een toevoeging voor diverse interieurs en geeft een optimale sfeer, omdat het vuur niet achter een ruit zit. Wij bieden deze openhaarden in hout- en gasgestookte versies en het is zelfs mogelijk om voor een combinatie hiervan te kiezen. Een inbouwhaard gaat echt op in het interieur en moet natuurlijk nog worden ingebouwd. Het voordeel hiervan is dat u dit helemaal naar uw eigen smaak kunt inrichten.

Kachels

Ook onze kachels leveren we in hout- en gasgestookte versies. Ze zijn erg gemakkelijk te plaatsen, nemen weinig ruimte in en passen eigenlijk in elke woonkamer. Het hoge rendement en de vele warmte die het afgeeft zijn twee grote voordelen. U heeft de keuze uit allerlei verschillende soorten modellen.

Kachels en haarden bekijken in onze showroom

Heeft u interesse in onze kachels en haarden in Boekelo? Kom dan langs in Hengelo en bezoek onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden.