Haarden Delden

Bent u op zoek naar haarden in Delden? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze in verschillende soorten haarden: van openhaarden en inbouwhaarden tot gashaarden en houtkachels.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Haarden Delden

Wij leveren twee soorten haarden in Delden die beiden verkrijgbaar zijn in hout- en gasgestookte versies:

  • Openhaarden
  • Inbouwhaarden

Openhaarden

Een openhaard kunnen wij speciaal voor u op maat maken. Dit is mogelijk, omdat u bij een open gestookt vuur niet gebonden bent aan een vaste maat. Op deze manier kunt u zelf een openhaard ontwerpen die helemaal aan uw wensen voldoet. Wij zullen dit voor u realiseren en installeren bij u thuis. Zoekt u een partij dat het onderhoud voor u regelt? Ook daarvoor kunt u goed bij ons terecht.

Houtgestookte inbouwhaard

Een inbouwhaard is zuiniger en veiliger dan een openhaard. Bovendien heeft het een andere uitstraling dan een openhaard. Wanneer u kiest voor een inbouwhaard van hout, dan ervaart u echt het knisperende vuur en de specifieke geur. Een houtkachel is tevens milieuvriendelijker.

Gasgestookte inbouwhaard

Het voordeel van een gasgestookte haard ten opzichte van een houthaard is dat deze minder onderhoud nodig heeft en gemakkelijk te bedienen is. Simpel gezegd is het een gemakkelijk optie die bovendien een lange levensduur heeft.

Voor hout of gas kiezen?

Twijfelt u of u voor een haard gaat die van hout of gas gemaakt is? Onze specialistische medewerkers geven u graag een passend advies bij de aanschaf van een haard. Neem gerust eens vrijblijvend een kijkje in onze showroom en bekijk de verschillen.

Bekijk onze haarden in Delden

Bent u benieuwd naar onze haarden in de buurt van Delden? Bezoek dan eens onze showroom om te zien welke haard het beste bij uw smaak en interieur past. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u alle opties kunt overwegen.