Haarden Enschede

Een gashaard werkt erg gemakkelijk: met slechts één druk op de knop kunt u de gashaard bedienen en het vuur regelen zoals u dat wilt. Hiernaast is het een schone, veilige en eenvoudige manier van stoken op gas. U heeft er weinig onderhoud aan en er is geen kans dat er vonken uit het vuur vliegen. Toch lijken de vlammen in de haarden in Enschede zo echt dat de meesten het niet van houtvuur kunnen onderscheiden. Een gashaard houdt uw woning heerlijk warm en brengt een gezellige sfeer in huis. Dit zorgt ervoor dat u het hele jaar extra kosten kunt besparen op uw energierekening. U zult merken dat u de verwarming steeds minder aanzet.

Haarden Enschede

Bij ons vindt u haarden in Enschede in de meest uiteenlopende soorten en maten. Wanneer u langskomt in onze showroom dan krijgt u een goed idee van de diverse mogelijkheden. We bieden een keuze voor verschillende interieurstijlen: van modern tot traditioneel.

Diverse modellen                                          

Van onze gashaarden hebben we verschillende modellen in ons assortiment. De modellen van de Barbas Unica lijn zijn eenvoudig te plaatsen in zowel bestaande als nieuwe situaties. Een haard van Unica past vrijwel altijd, zonder noemenswaardig hak- of breekwerk. Dit komt door de perfecte afmetingen en doordat de rookgasafvoer van binnenuit gemonteerd kan worden. Daarnaast heeft de rookgasafvoer slechts een diameter van 10 centimeter. Daardoor kan hij worden toegepast in bestaande schoorstenen zonder bijzondere verbouwingswerkzaamheden.

Bekijk onze haarden in Enschede

Onze haarden in Enschede worden veel gebruikt in diverse interieurs. Het is een mooie vervanger van een openhaard die op hout is gestookt. Een groot voordeel is de eenvoudigheid qua afvoer. De afvoer van een gaskachel hoeft namelijk niet naar de nok van het dak, maar mag ook met een muurdoorvoer uitgevoerd worden. Heeft u interesse in onze gashaarden? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.