Haarden Haaksbergen

Woont u in de omgeving van Haaksbergen en zoekt u haarden? Doldersum’s biedt u een ruim aanbod van gashaarden in diverse modellen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Haarden Haaksbergen

Een gashaard biedt veel comfort en gemak, maar daarnaast heeft het nog veel meer voordelen. Zo kunt u deze bedienen vanaf de bank met een afstandsbediening. U hoeft niet op te staan en kan zo heel gemakkelijk de gashaard aandoen. Hiernaast zijn de plaatsingsmogelijkheden erg uitgebreid. Een gashaard heeft namelijk een concentrisch afvoerkanaal, waardoor deze overal in de woning kan worden geïnstalleerd. Zowel door het dak als door de gevelmuur kan deze worden afgevoerd.

Ervaar de hoge comfort

Een gashaard gaat lang mee en u heeft er weinig tot geen onderhoud aan. De warmte wordt snel afgegeven en de haard heeft een hoog rendement. Zoals hierboven is genoemd, is deze eenvoudig te bedienen en dat zorgt ook zeker voor een hoog comfort. U heeft een mooi zicht op het vuur dat erg realistisch lijkt door de houtblokken die natuurlijk niet echt zijn.

Waarom kiezen voor de haarden van Doldersum’s?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor onze haarden in Haaksbergen:

  • Uitstekende kwaliteit
  • Klantvriendelijke service
  • Vakmensen met de juiste kennis en ervaring

Ten eerste bieden we u een uitstekende kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar haarden in de buurt van Haaksbergen dan vindt u deze bij ons voor een hoge kwaliteit. Daarnaast zult u een klantvriendelijke service ervaren. Onze specialisten installeren de haarden op een deskundige manier en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel in onze showroom als op locatie werken we met vakmensen die de juiste kennis en ervaring in huis hebben.

Haarden voor uw woning in Haaksbergen

Zoekt u haarden die u kunt bekijken in Haaksbergen? Onze showroom bevindt zich in Hengelo en is dus voor u om de hoek. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op als u nog vragen heeft over ons assortiment.