Haarden Hengelo

Stoken op gas is schoon, veilig en makkelijk. Met één druk op de knop kunt u de gashaard bedienen en het vuur regelen. U heeft er geen onderhoud aan en u loopt niet het risico dat er vonken uit het vuur vliegen. Daarnaast zijn de vlammen in de haarden in Hengelo zo echt, dat het bijna niet van houtvuur te onderscheiden is. Een gashaard brengt een gezellige sfeer in huis en houdt de ruimte lekker warm. Hierdoor kunt u het hele jaar door extra besparen op de energierekening. Wanneer u geniet van de gashaard hoeft de verwarming nog nauwelijks aan.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Haarden Hengelo

Diverse soorten haarden
Haarden in Hengelo zijn in allerlei soorten maten leverbaar. In onze showroom krijgt u een goed beeld van wat er zoal mogelijk is op het gebied van gashaarden. Er is keuze voor iedereen: van traditioneel tot modern.

Onze collectie
In onze collectie gashaarden vindt u onder andere de volgende merken en soorten:

  • Barbas Unica
  • Bellfires Corner Bell
  • Bellfires Horizon Bell
  • Belfires Free Bell
  • Dru Global gashaard
  • Dru Circo
  • Dru Trio
  • Kal Fire ecoline

De modellen van de Barbas Unica lijn zijn eenvoudig te plaatsen in zowel bestaande als nieuwe situaties. Een haard van Unica past vrijwel altijd, zonder noemenswaardig hak- of breekwerk. Dit komt door de perfecte afmetingen en doordat de rookgasafvoer van binnenuit gemonteerd kan worden. Daarnaast heeft de rookgasafvoer slechts een diameter van 10 centimeter. Daardoor kan hij worden toegepast in bestaande schoorstenen zonder bijzondere verbouwingswerkzaamheden.

De drie modellen van Bellfires zijn de Corner Bell, Horizon Bell en de Free Bell. De Corner Bell is een serie van drie hoekhaarden in verschillende groottes. De Horizon Bell is de nieuwe generatie gashaarden waarbij de focus ligt op zowel design als veiligheid. De Free Bell is een hanghaard die gemakkelijk aan de muur te bevestigen is. Deze is van compact formaat, dus hij past vrijwel overal.

Gashaarden in Hengelo
Gashaarden in Hengelo worden veelvuldig gebruikt in verschillende interieurs. Het is de perfecte vervanger van een op hout gestookte openhaard. Daarnaast is een gashaard vaak veel eenvoudiger qua afvoer. De afvoer van een gaskachel hoeft namelijk niet naar de nok van het dak, maar mag ook met een muurdoorvoer uitgevoerd worden.

Bent u ook wel benieuwd naar bovengenoemde haarden in Hengelo? Kom dan eens langs in onze showroom om ze te bekijken of neem contact met ons op.