Houtkachels Boekelo

Zoekt u houtkachels in de buurt van Boekelo? Doldersum’s bevindt zich in Hengelo en is dus mooi dichtbij voor u. Geniet van een prettige warmte, een gezellige sfeer en het mooie uitzicht van echt vuur om naar te kijken.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Houtkachels Boekelo

Naast houtkachels in Boekelo leveren wij ook gashaarden, schouwen en pelletkachels. Pelletkachels zijn voor veel mensen nog onbekend. Pellets zijn tot een korrel geperste houtresten. Hiervoor wordt uitsluitend schoon hout gebruikt. De pellets worden door middel van een wormwiel naar het verbrandingskamertje getransporteerd. Hierdoor zal een elektrisch verwarmingselement ervoor zorgen dat de pellets ontbranden. De lucht die nodig is om een goede verbranding te verkrijgen wordt door een elektronisch geregelde ventilator aangezogen vanuit de ruimte of de buitenlucht.

De voordelen van Doldersum’s

Ervaar de volgende voordelen van de houtkachels in Boekelo van Doldersum’s:

  • Hoge kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Ruim aanbod
  • Goed bereikbaar

Jaren geleden was het zo dat houtkachels een laag rendement hadden. Door de huidige technische ontwikkelingen is het rendement momenteel echter zeer hoog. Hierdoor is het mogelijk om op uw energierekening te besparen door houtkachels te gebruiken. Het voordeel van een houtkachel is dat u daarmee niet meer afhankelijk bent van de schommelende prijzen van gas en aardolie.

Waarop letten bij het kopen van houtkachels?

Bij het kopen van een houtkachel dient u te letten op de capaciteit. Deze moet niet te groot zijn. Grote kachels kunnen namelijk snel veel warmte afgeven, waardoor het vuur getemperd moet worden. Door de luchttoevoer te verminderen is dit mogelijk. De kans is groter dat er luchtverontreiniging ontstaat en dat uw kachel en schoorsteen gaan vervuilen. Een goede luchttoevoer en ventilatie is bovendien erg belangrijk.

Houtkachels in Boekelo kopen

Houtkachels in Boekelo kopen doet u bij Doldersum’s. Bent u benieuwd naar onze collectie en wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan eens contact met ons op.