Houtkachels Delden

Bent u op zoek naar een specialist in houtkachels in Delden? Dan heeft u ons gevonden. Wij bieden u een mooi aanbod van verschillende open- en gesloten haarden die naast van hout ook gasgestookt zijn.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Houtkachels Delden

Ons uitgebreide aanbod bestaat uit de volgende haarden en kachels:

  • Openhaarden: hout- en gasgestookt
  • Inbouwhaarden: hout- en gasgestookt
  • Houtkachels
  • Gaskachels

Haarden

Wij onderscheiden de haarden in twee soorten: openhaarden en inbouwhaarden. Van beide soorten leveren wij zowel hout- als gasgestookte haarden. Een openhaard in uw woning is echt sfeerbepalend. Een voordeel van open gestookt vuur is dat u deze helemaal naar uw wensen kunt maken. U hoeft namelijk geen rekening te houden met een vaste maat. Wat betreft het soort brandstof heeft u de keuze uit open vuren van hout en gas. Onze inbouwhaarden zijn hout- en gasgestookt. Het voordeel ten opzichte van een openhaard is dat deze zuiniger en veiliger zijn.

Kachels

Houtkachels in Delden nemen weinig ruimte in en bieden u veel mogelijkheden: wij kunnen deze voor u plaatsen zonder ombouw. Ook hierbij heeft u de keuze uit kachels van gas en hout. Het grote voordeel van gas is dat dit zeer comfortabel en gemakkelijk in gebruik is. Hout daarentegen is milieubewuster en biedt u een sfeervol knapperend vuur. Beide soorten kachels zijn verkrijgbaar in allerlei modellen die goed passen bij verschillende interieurstijlen.

Diverse modellen

Wij leveren diverse modellen kachels, zodat er zeker een geschikt exemplaar bij zit die goed past bij uw wensen. Bij het ene interieur staat een openhaard mooier en voor een ander soort interieur is een houtkachel meer geschikt. We bieden u de keuze uit zowel klassieke als moderne ontwerpen, zodat u bij ons zeker weten de haard of kachel vindt die goed bij uw woning past.

Bekijk onze houtkachels in Delden

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan nu onze houtkachels in Delden om te zien waar uw voorkeur ligt. U bent altijd welkom in onze showroom om ons mooie aanbod te bezichtigen.