Kachels Boekelo

Bent u geïnteresseerd in kachels in de regio Boekelo? Doldersum’s verkoopt zowel houtkachels als gashaarden. Het rendement van houtkachels is op dit moment erg hoog door de huidige technische ontwikkelingen. Daarom is het interessant om te kiezen voor een kachel, zodat u uw energiekosten kunt verminderen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Kachels Boekelo

Naast onze houtkachels en gashaarden kunt u ook bij ons terecht voor pelletkachels. Deze kachels zijn onbekend, maar bieden veel perspectief. De pellets zijn houtresten die tot een korrel zijn geperst en waar alleen maar schoon hout voor wordt gebruikt. Deze houtkorrels worden vervolgens met een wormwiel naar het verbrandingskamertje getransporteerd. Met een elektrisch verwarmingselement worden de pellets ontbrand. Voor het verkrijgen van een goede verbranding is er lucht nodig die door een elektronisch geregelde ventilator wordt aangezogen vanuit de ruimte of de buitenlucht. Dit is een proces dat voortdurend wordt gecontroleerd. De rookgassen worden afgevoerd naar buiten en u kunt gebruikmaken van het rookkanaal.

De voordelen

Dit zijn de voordelen van pelletkachels:

  • Hoog rendement
  • Volledig recyclebaar
  • Energieverantwoord
  • Co2 neutraal

Naast bovengenoemde voordelen besparen de pelletkachels ook nog eens 40 tot 50 procent op uw stookkosten. Bovendien nemen ze niet veel ruimte in. Het is een sfeervolle verwarming die goedkoop in het onderhoud is. Het heeft een eenvoudige bediening en het is een veilige manier om te stoken. U hoeft slechts een keer op de knop te drukken en de kachel doet de rest. We installeren deze eenvoudig voor u en u kunt direct al op uw gaskosten besparen.

Onze kachels in Boekelo bekijken

Kom gerust langs in onze showroom om de kachels in de buurt van Boekelo te bekijken. Neem telefonisch contact met ons op wanneer u onze showroom wilt bezoeken.