Kachels Delden

Zoekt u kachels in Delden die u kunt bekijken in een showroom? U bent altijd welkom bij de showroom van Doldersum’s die zich bevindt in Hengelo. U vindt er allerlei diverse kachels die zowel hout- als gasgestookt zijn. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. We houden ons bezig met de nieuwste trends en vertellen u daar graag alles over.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Kachels Delden

Wij maken onderscheid tussen houtkachels en gashaarden. We vertellen u graag meer over de verschillen van deze twee soorten kachels.

Houtkachels       

Het mooie aan een houtkachel is het knapperende vuur dat erg sfeervol is en een warme sfeer creëert. Het is een milieubewuste manier van verwarmen en u bent niet afhankelijk van gas. Er wordt een gezellige sfeer in uw woonkamer gecreëerd. Houtkachels leveren wij in diverse uitvoeringen die geschikt zijn voor allerlei interieurstijlen.

Gashaarden                                                                          

Een voordeel van een gashaard ten opzichte van een houtkachel is dat deze bijna geen onderhoud nodig heeft. Bovendien zijn deze bij ons verkrijgbaar in diverse modellen. Uw woning wordt snel verwarmd en het is ook sfeervol om naar te kijken. Een haard geeft een comfortabel gevoel aan uw woonkamer en is tevens eenvoudig in gebruik. Een ander groot voordeel is het hoge rendement.

De voordelen van onze kachels in Delden

Onze vrijstaande houtkachels bieden u de volgende voordelen:

  • Geven veel warmte af
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Nemen weinig ruimte in

Een vrijstaande kachel kunnen wij zonder ombouw bij u in Delden plaatsen. Dit werkt erg eenvoudig en simpel. Hiernaast nemen de kachels weinig ruimte in en passen ze eigenlijk in elke woning. Het geeft veel warmte af en het zorgt voor een gezellige sfeer in uw woonkamer.

Bekijk ons ruime aanbod

Wilt u onze kachels in Delden komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Daar vindt u al onze kachels in de meest uiteenlopende soorten en modellen.