Kachels Enschede

Zoekt u kachels in de omgeving van Enschede? Dan kunt u goed terecht bij Doldersum’s. Wij verkopen houtkachels, gashaarden en schouwen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreide keuze aan kachels. Kachels worden steeds populairder, omdat het een gezellige sfeer in uw woning creëert. Uw visite zal zich snel op hun gemak voelen door de zachte warmte die het afgeeft. Een groot voordeel is dat er verschillende kachels zijn die bij diverse interieurstijlen passen. Wat voor smaak u ook heeft, er is altijd wel een geschikte kachel die aan uw wensen en eisen voldoet. Kom gerust eens langs in onze showroom om al onze nieuwste modellen te bezichtigen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Kachels Enschede

We verkopen verschillende soorten kachels in de buurt van Enschede van diverse merken. De volgende kachels kunt u dan ook op meerdere manieren toepassen in uw woonkamer:

  • Inbouwkachels
  • Voorzetkachels
  • Inzetkachels

Onze kachels in Enschede

Bij ons is het mogelijk om een haard in te laten bouwen. Dit wordt een inbouwkachel genoemd en deze plaatsen wij in een ombouw. In sommige situaties is dit een ideale oplossing. Op het gebied van de bediening bieden we u bovendien een aantal keuzes. De Kal-Fire Pure serie verkopen wij veel als inbouwkachel. Legt u graag een blokje hout op de kachel? Dan is de voorzetkachel geschikt voor u. Tot slot bieden we u nog inzetkachels aan van de merken Bodart & Gonay, Barbas en Contura.

Waarom kiezen voor Doldersum’s?

Onze kachels in Enschede zijn van een goede en degelijke kwaliteit. We staan erom bekend betrouwbaar en altijd eerlijk te zijn naar onze klanten toe. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar en nemen de tijd voor om uw wensen door te nemen. Bent u geïnteresseerd in onze kachels en wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust eens contact met ons op.