Kachels Haaksbergen

Bent u op zoek naar kachels in Haaksbergen? Een kachel in uw woonkamer geeft een rustgevende aanblik en een warme sfeer in uw woonkamer. Het past bij elke stijl en bij ieder interieur. Daarom bieden wij u de keuze uit een groot aantal verschillende soorten kachels.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Kachels Haaksbergen

Een groot voordeel van onze houtkachels is dat deze een enorm hoog rendement hebben. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de huidige technische ontwikkelingen. Door dit hoge rendement kunt u op uw energierekening besparen door een houtkachel te gebruiken. U bent hierdoor niet meer afhankelijk van de schommelende prijzen van gas en aardolie.

Ons assortiment

In ons uitgebreide aanbod vindt u een ruime keuze aan kachels in Haaksbergen. Op diverse manieren kunt u deze toepassen in uw interieur. Bij ons kunt u terecht voor inbouwkachels, inzetkachels en voorzetkachels. Wilt u de modellen komen bezichtigen? In ons assortiment vindt u zowel veel voorkomende kachels als de nieuwste modellen. Kom langs in onze showroom om deze te bekijken.

Pelletkachels

Pelletkachels bestaan al een behoorlijke tijd, maar toch hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Pellets zijn tot een korrel geperste houtresten, waar uitsluitend schoon hout voor wordt gebruikt. Voornamelijk wordt dit hout voor dit doeleinde gekweekt of het wordt opgehaald als zaagsel van fabrieken. De korrels worden bovendien in andere landen gebruikt voor het verwarmen van de woningen.

De kachels in Haaksbergen van Doldersum’s

Wij leveren kachels in Haaksbergen van een uitstekende en degelijke kwaliteit. Daarnaast zijn we betrouwbaar en eerlijk naar u als klant toe. De oorsprong van Doldersum’s ligt bij de aanleg van rookkanalen. Uiteraard kunt u daarvoor nog steeds bij ons terecht. We staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw voorkeuren door te nemen. Bent u benieuwd naar onze diversiteit aan kachels en wilt u onze showroom komen bezoeken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.