Kachels in Hengelo

Voor kachels in Hengelo kunt u goed terecht bij Doldersum's. Wij verkopen houtkachels, gashaarden en schouwen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Kachels in Hengelo

Voor een ruime keuze aan kachels in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres. Een kachel creëert een gezellige sfeer in uw woonkamer. Het geeft een zachte warmte en een rustgevende aanblik, waarbij iedereen zich op zijn gemak zal voelen. Bij elke stijl past wel een bepaalde kachel. Het maakt dus niet uit wat voor interieur u heeft, er is altijd wel een geschikte kachel die aan uw wensen voldoet. Wanneer u langskomt in onze showroom kunt u al onze nieuwste modellen bezichtigen. Bij ons vindt u zowel veel voorkomende kachels als de nieuwste modellen.

Diverse kachels in Hengelo
Wij verkopen diverse soorten kachels in Hengelo van verschillende merken. Kachels kunnen op meerdere manieren worden toegepast in uw interieur. U kunt bij ons terecht voor de volgende kachels:

  • Inbouwkachels
  • Voorzetkachels
  • Inzetkachels

Het inbouwen van een haard behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden. Een inbouwhaard wordt geplaatst in een ombouw en kan in bepaalde situaties erg ideaal zijn. Ook op het gebied van bediening zijn er een aantal keuzes. Wat betreft inbouwkachels verkopen wij onder andere de Kal-Fire Pure serie. Een voorzetkachel is echt iets voor u als u graag een blokje hout oplegt. Onze inzetkachels verkopen wij van de merken Bodart & Gonay, Barbas en Contura.

Pelletkachels
Pelletkachels bestaan al een hele tijd, maar toch kennen veel mensen ze niet. Pellets zijn tot een korrel geperste houtresten, waar uitsluitend schoon hout voor wordt gebruikt. Dit hout wordt voornamelijk voor dit doeleinde gekweekt of opgehaald als zaagsel van fabrieken. In andere landen worden deze korrels veel gebruikt voor het verwarmen van een woning.

Voordelen Doldersum's
Wij leveren goede en degelijke kachels in Hengelo. Wij zijn betrouwbaar en altijd eerlijk naar u als klant toe. Ook voor de aanleg van een rookkanaal kunt u bij ons terecht. Daar ligt zelfs de oorsprong van Doldersum's. We staan graag voor u klaar en nemen de tijd voor u om al uw wensen door te nemen. Bent u benieuwd naar onze kachels en wilt u onze showroom graag bezoeken? Neem dan gerust eens contact met ons op.