Rookkanalen Boekelo

Heeft u een specialist nodig die u helpt bij het aanleggen van rookkanalen in Boekelo? De vakkundige medewerkers van Doldersum’s helpen u hier graag bij. Is uw schoorsteen oud en vertoont die lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Rookkanalen Boekelo

Dit zijn onze werkzaamheden met betrekking tot de rookkanalen in Boekelo:

  • Aanleg van rookkanalen
  • Onderhoud van rookkanalen

In een bestaande schoorsteen kunnen wij voor u een nieuw flexibel rookkanaal aanbrengen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een dubbelwandig rookkanaal. Om uw nieuwe schoorsteen op het dak compleet te maken heeft u bij ons de keuze uit diverse schoorsteenkappen, kraaienkappen, regenknappen en ventilatoren.

Rookkanalen voor gashaarden en houtkachels

Wat betreft de hittebestendigheid, de isolatie en de ruimte gelden er verschillende bijzonderheden voor gashaarden en houtkachels. Zo is de isolatie van een rookkanaal bij een houtkachel veel belangrijker dan bij een gashaard. Een betere isolatie zorgt voor een hoger rendement en dat is gunstig voor elke woning. Een rookkanaal voor een houtkachel heeft veel ruimte nodig. Dit is afhankelijk van het kanaal, maar er moet in ieder geval 50 millimeter afstand worden bewaard tot brandbare materialen. Er kunnen namelijk hoge temperaturen ontstaan in een houthaard. Heeft u minde ruimte? Dan is een gashaard een betere optie.

De kenmerken van Doldersum’s

Bij Doldersum’s kunt u terecht voor zowel het aanleggen als het onderhoud van rookkanalen in Boekelo. Profiteer van onze volgende kenmerken:

  • Hoge kwaliteit
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Rookkanalen in Boekelo aanleggen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en heeft u een nieuw rookkanaal nodig? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd eens bij u langskomen om onze diensten met betrekking tot de aanleg en het onderhoud van rookkanalen te bespreken.