Rookkanalen Delden

Doldersum’s biedt u een ruim assortiment van diverse soorten rookkanalen in Delden. Deze zijn toepasbaar voor verschillende huizen: zowel nieuwe als bestaande. We vertellen u graag alles over onze mogelijkheden en de voordelen van een rookkanaal dat dubbelwandig is. Ook voor de meest uiteenlopende kachels en haarden bent u bij ons aan het juiste adres. Als specialist in zowel open als gesloten haarden kunt u bij ons terecht met allerlei wensen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Rookkanalen Delden

Een dubbelwandig rookkanaal wordt toegepast in onze hout gestookte en open gestookte gashaarden. Een rookkanaal is erg gemakkelijk te installeren, waardoor wij dit zowel in bestaande als nieuwe huizen kunnen inbouwen.

Voordelen van een dubbelwandig rookkanaal

Dit zijn de voordelen van een dubbelwandig rookkanaal:

  • Roestvrijstaal
  • Hoogwaardige isolatie
  • Duurzaam
  • Hoge kwaliteit

Een rookkanaal dat dubbelwandig is biedt uw gashaard ten eerste een hoge kwaliteit. De binnen- en buitenwand zijn gemaakt van roestvrijstaal, dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Bovendien zijn de wanden opgevuld met een hoogwaardige isolatie.

Ons assortiment rookkanalen in Delden

Wij leveren rookkanalen in Delden in allerlei verschillende soorten en maten. Gaat u een verouderde schoorsteen renoveren? Ook daarvoor kunt u bij ons goed terecht. Naast dubbelwandige rookkanalen leveren wij tevens flexibele rookkanalen. Een flexibel rookkanaal is vooral geschikt voor bestaande schoorstenen om lekke rookkanalen mee te repareren.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in onze rookkanalen in Delden? Wij vertellen u er graag alles over. U bent van harte welkom in onze showroom om u te laten adviseren door onze specialisten. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid en daarom is het ideaal om even langs te komen. Wilt u meer informatie over een rookkanaal? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige en ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.