Schouwen Boekelo

Bent u op zoek naar schouwen die u in de regio Boekelo kunt kopen? Bij Doldersum’s vindt u allerlei mooie schouwen in Twente. Wij zijn een echt begrip in Twente met een grote naamsbekendheid. We hebben de afgelopen jaar dan ook een ruime ervaring op mogen doen. Samen met u gaan we op zoek naar een schouw die goed aansluit bij uw wensen en eisen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Schouwen Boekelo

Ons standaard aanbod bestaat uit 100 modellen die uitvoerbaar zijn in meer dan 20 verschillende steensoorten. Dit betekent dat u bij ons meer dan 1000 opties heeft wat betreft een schouw. Heeft u speciale wensen die u niet terug kunt vinden in ons assortiment? Laat ons dan een foto van uw gewenste schouw zien. Op basis van uw afbeelding stellen we een offerte voor u op. In onze schouwen kunnen we diverse modellen van haarden inbouwen. Dit varieert van haarden die op hout en op gas gestookt zijn tot gesloten en open haarden. Vindt u het mooi om uw schouw een antieke look te geven? Doordat wij met moderne technieken werken is dat zeker mogelijk.

De voordelen van een Gijsen stijlschouw

De fabrikant waar wij mee samenwerken is Gijsen stijlschouw. In onze eigen fabriek of in eigen beheer worden deze schouwen in de buurt van Boekelo gemaakt. Op deze manier verzekeren we u een uitstekende kwaliteit. We staan bekend om het leveren van een goede kwaliteit en daardoor is het voor ons belangrijk om alle schouwen te maken volgens de regels van het vakmanschap. We maken dan ook geen gebruik van vernissen of aanverwanten.

Kal-fire              

Kal-fire biedt u een uitgebreid assortiment haarden met een mooi design en een hoog rendement. Zij brengen twee natuurelementen samen in haar schouwen: natuursteen en vuur. Zowel de mooie schouw als het bijzondere design zorgen voor de totale uitstraling van uw kachel. Om uw gewenste schouw te realiseren combineren we voor u verschillende materialen met elkaar.

Schouwen in Boekelo kopen

Wilt u onze schouwen in de buurt van Boekelo komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Hengelo. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.