Schouwen Delden

U bent bij Doldersum’s aan het juiste adres voor degelijke schouwen die we u voor aantrekkelijke prijzen kunnen leveren. Wanneer u in de buurt van Delden woont kunt u altijd langskomen in onze showroom die zich in Hengelo bevindt. Dit is zowel tijdens kantooruren mogelijk als daarbuiten op afspraak. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Schouwen Delden

Een groot voordeel van Doldersum’s is de hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en dat zult u ervaren wanneer u één van onze kachels, haarden of schouwen koopt. Naast de kwaliteit bieden we u een klantvriendelijke service. Dit zult u merken aan de professionele medewerkers die u helpen. Zowel bij het adviseren als bij het installeren van de schouwen zult u een prettige manier van communiceren ervaren. Onze specialisten werken al jarenlang met schouwen, gashaarden en houtkachels en kunnen u daarom erg goed helpen en adviseren.

Wat is er mogelijk?

Wanneer u langskomt in onze showroom zult u zien dat de mogelijkheden voor schouwen in Delden erg groot zijn:

  • 100 modellen
  • Meer dan 20 verschillende steensoorten
  • 1000 opties

De schouwen die wij standaard in ons assortiment hebben bestaan uit maar liefst 100 modellen. Deze modellen zijn uitvoerbaar in meer dan 20 diverse steensoorten. Samen heeft u dus de keuze uit 1000 mogelijkheden.

Onze showroom bezoeken

Bent u benieuwd hoe onze schouwen in Delden eruit zien? We nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Wanneer u van tevoren even telefonisch contact met ons opneemt en laat weten wanneer u precies langskomt, hebben we alle tijd voor u. Zo kunnen we u goed helpen en luisteren naar al uw wensen en eisen. Op deze manier kunt u de schouw uitkiezen die goed aansluit bij uw voorkeuren.