Schouwen Enschede

Bij Doldersum’s vindt u de mooiste schouwen in de buurt van Enschede. Al 100 jaar zijn wij een begrip in Twente en dat zorgt ervoor dat we een ruime ervaring hebben opgedaan. We gaan graag samen met u op zoek naar een schouw die perfect bij uw interieur past.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Schouwen Enschede

We hebben een standaard assortiment dat bestaat uit 100 modellen. Deze modellen zijn uitvoerbaar in meer dan 20 verschillende steensoorten. Alles bij elkaar opgeteld zijn er dus meer dan 1000 keuzemogelijkheden. Kunt u alsnog geen gepast model vinden? Dan kunt u ons altijd een afbeelding van uw gewenste schouw laten zien. We stellen dan graag een offerte op maat voor u op. Allerlei verschillende modellen van haarden kunnen in onze schouw worden ingebouwd: van open en gesloten haarden tot op hout of op gas gestookte haarden. We werken met moderne technieken, zodat we uw schouw eventueel ook nog een antieke look kunnen geven indien u dat wenst.

Een Gijsen stijlschouw

Onze schouwen in de regio Enschede zijn van Gijsen Stijlschouwen. Deze maken wij in onze eigen fabriek of in eigen beheer, zodat we u een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom vinden we het belangrijk dat alle schouwen volgens de regels van het vakmanschap worden gemaakt. Dit betekent dat wij niet gebruikmaken van vernissen of aanverwanten.

Schouwen in Enschede van Kal-fire

Kal-fire brengt twee natuurelementen samen in haar schouwen. Deze twee elementen zijn natuursteen en vuur. De schouw en het design zorgen veelal voor de totale uitstraling van uw haard of kachel. Verschillende materialen kunnen met elkaar worden gecombineerd om uw gewenste schouw te realiseren.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar onze schouwen in Enschede? Kom dan gerust eens langs in onze showroom om een kijkje te nemen. We staan graag voor u klaar en nemen rustig de tijd om uw wensen door te nemen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.