Schouwen Haaksbergen

Bij Doldersum’s kunt u terecht voor betrouwbare en degelijke schouwen. Woont u in Haaksbergen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom bevindt zich in Hengelo, dus met de auto bent u daar binnen een kwartiertje. U bent van harte welkom om eens vrijblijvend bij ons langs te komen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Schouwen Haaksbergen

De mogelijkheden van onze schouwen in Haaksbergen zijn erg uitgebreid:

  • 100 modellen
  • Uitvoerbaar in meer dan 20 steensoorten
  • 1000 keuzemogelijkheden

U heeft bij Doldersum’s de keuze uit 100 modellen die beschikbaar zijn in meer dan 20 verschillende steensoorten. Wanneer we dit bij elkaar optellen komen we uit op meer dan 1000 keuzemogelijkheden.

De voordelen van Doldersum’s

Kwaliteit staat bij ons voorop en dat is een groot voordeel voor al onze klanten. Bent u op zoek naar schouwen in de buurt van Haaksbergen? Deze vindt u bij ons van een hoogwaardige kwaliteit. Hiernaast bieden we u een klantvriendelijke service. We staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze vakkundige specialisten installeren de kachels en haarden op een professionele manier, waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. Onze vakmensen hebben de juiste kennis en ervaring in huis die ze zowel in de showroom als op locatie in de praktijk kunnen brengen.

Bezoek onze showroom

Wilt u onze schouwen in Haaksbergen in het echt komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Hengelo. We raden u dan aan eerst even telefonisch contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We hebben dan alle tijd voor u om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Graag horen we alles over uw wensen en op basis daarvan kunt u bij ons een schouw uitkiezen die daar perfect op aansluit. Kies een model in ons assortiment of laat ons een offerte op maat voor u maken.