Schouwen Hengelo

De mooiste schouwen in Hengelo vindt u bij Doldersum's. Wij zijn al 100 jaar een begrip in Twente en hebben dan ook de nodige ervaring. Samen met u zoeken wij voor u een schouw uit die mooi bij uw interieur past.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Schouwen Hengelo

Gijsen stijlschouwen
De schouwen in Hengelo van Doldersum's zijn van Gijsen stijlschouw. Deze schouwen worden in onze eigen fabriek of in eigen beheer gemaakt, zodat de kwaliteit steeds gegarandeerd is. Kwaliteit is bij ons prioriteit en daarom stellen wij dat alle schouwen volgens de regels van de kunst en het vakmanschap worden gemaakt. In geen enkel geval wordt er gebruik gemaakt van vernissen of aanverwanten.

Ons assortiment
Ons standaard assortiment bestaat uit 100 modellen, die uitvaarbaar zijn in meer dan 20 diverse steensoorten. Er zijn dus eigenlijk meer dan 1000 keuzemogelijkheden. Mocht u geen gepast model vinden, dan kunt u ons een afbeelding van uw gewenste schouw laten zien. Wij brengen dan graag een offerte voor u uit. Alle modellen van haarden: open of gesloten, op hout of op gas gestookt, kunnen in onze schouw worden ingebouwd. Door onze moderne technieken kunnen wij uw schouw eventueel ook een antiek tintje meegeven als u dat mooi vindt.

Mocht er bij het plaatsen van de schouw een beschadiging optreden, dan kunnen wij deze op korte termijn verhelpen. Het onderdeel kunnen wij namelijk meteen in de fabriek bestellen.

Kal-fire
Natuursteen en vuur worden door Kal-fire samengebracht in haar schouwen en designombouw. De schouw of het design zorgt voor de finishing touch van uw open haard, kachel, gashaard of houthaard. De moderne design ombouwen kunnen worden gecombineerd met natuursteen of hoogwaardige composiet materialen. Deze geven de ombouw een uniek karakter in uw woonkamer.

Schouwen in Hengelo van Doldersum's
Wij leveren goede en degelijke schouwen in Hengelo. Wij zijn betrouwbaar en altijd eerlijk naar u als klant toe. Ook voor de aanleg van een rookkanaal kunt u bij ons terecht. Daar ligt zelfs de oorsprong van Doldersum's. We staan graag voor u klaar en nemen de tijd voor u om al uw wensen door te nemen. Bent u benieuwd naar onze schouwen en wilt u onze showroom graag bezoeken? Neem dan gerust eens contact met ons op.