Schouwen

Een aantal voordelen van een Gijsen stijlschouw:

  1. Alle schouwen worden in onze eigen fabriek of in eigen beheer gemaakt, zodat de kwaliteit steeds gegarandeerd is.
  2. Omdat kwaliteit prioriteit is, stellen wij dat alle schouwen "volgens de regels van de kunst en het vakmanschap" en er in geen enkel geval gebruik werd gemaakt van vernissen of aanverwanten.
  3. Mocht er bij het plaatsen van de schouw een beschadiging optreden, dan kan deze op korte termijn verholpen worden, aangezien we het onderdeel meteen in de fabriek kunnen bestellen.
  4. Ons standaardassortiment bestaat uit 100 modellen, uitvoerbaar in meer dan 20 diverse steensoorten. In feite zijn er dus meer dan 1.000 keuzemogelijkheden. Zelfs indien u bij ons geen gepast model zou vinden, kunt u ons een afbeelding van de gewenste schouw bezorgen. Wij maken u dan een prijsofferte, want in natuursteen kunnen we alles aan.
  5. Al onze modellen zijn zo samengesteld dat eender welk model van haard, open of gesloten, op hout of op gas gestookt, in onze schouw kan ingebouwd worden.
  6. Door de moderne technieken die wij in huis hebben, kunnen wij uw schouw, indien gewenst, ook een antiek tintje meegeven.

Natuursteen en vuur… Twee natuurelementen, die door Kal-fire samengebracht worden in haar schouwen en design ombouw. De schouw of het design zorgt voor de finishing touch van uw open haard, kachel, gashaard of houthaard. De moderne design ombouwen kunnen gecombineerd worden met natuursteen of hoogwaardige composiet materialen, deze geven de ombouw een uniek karakter in u woonkamer. De schouw zorgt voor de finishing touch van uw open haard, kachel, gas haard of hout haard.