Terrashaarden Hengelo

Wilt u 's avonds in uw tuin zitten, maar wordt het naarmate de avond vordert vaak onaangenaam koud? De terrashaarden in Hengelo van Doldersum's bieden de oplossing. Bij ons kunt u terecht voor diverse terrashaarden in Hengelo, waaronder de Burnies. Een terrashaard geeft warmte en sfeer in zowel de zomer als in de wintermaanden. Naast het verwarmen van uw terras, zijn onze terrashaarden ook een aanwinst voor uw tuin.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons werk »

Terrashaarden Hengelo

Meer plezier van uw tuin
De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstek van de woning. Zodra het weer het toelaat wordt er zoveel mogelijk buiten geleefd. Het Nederlandse klimaat kan echter nog wel eens wat roet in het eten gooien. Terrashaarden in Hengelo kunnen dan zorgen voor een aangenaam en warm terras. Hierdoor wordt het mogelijk om veel meer en langer plezier te hebben van uw tuin. Het buitenseizoen wordt door een terrashaard in ieder geval zeker verlengd.

Voordelen terrashaarden
Een terrashaard heeft enkele voordelen te bieden. Zo is een terrashaard geen open vuur, waardoor deze meestal is toegestaan. Dit in tegenstelling tot een open voor of vuurkorf. Bovendien zorgt een terrashaard voor een groter rendement. Hierdoor is het mogelijk ook heerlijk op uw terras te vertoeven wanneer de temperatuur buiten al wat is afgenomen. Zonder terrashaard zou het dan te koud geworden, met het gevolg dat u eerder naar binnen zult gaan. Natuurlijk zorgt een tuinhaard ook voor een sfeervolle toevoeging aan uw terras. Het staat mooi en wanneer de haard ontstoken is zorgt dit voor een sfeervol geheel.

  • Groot rendement
  • Langer buiten zitten
  • Sfeervolle toevoeging aan uw tuin

Soorten terrashaarden
Voor terrashaarden in Hengelo kan men volstaan met een kort rookkanaal die over het algemeen rechtstreeks op de terrashaard wordt geplaatst. Dit is ideaal voor de koele zomeravonden, zodat u toch lekker buiten kunt zitten. Er zijn diverse soorten terrashaarden: van nostalgisch tot superstrak design. De dikte van het staal en het soort staal dat gebruikt is bij de fabricage is van belang voor de levensduur van een terrashaard.

Ziet u zo'n mooie terrashaard in uw tuin ook wel zitten? Neem dan nu contact met ons op of kom langs in onze showroom.